Vestre Bærum Håndballklubb

Vestre Bærum Håndballklubb

Samarbeidsavtale mellom Eureka Kiropraktikk Sandvika og Vestre Bærum

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 12. Dec 2016

Vestre Bærum har nylig skrevet en samarbeidsavtale med Eureka Kiropraktikk i Sandvika.

Klinikkens presentasjon:

Eureka kiropraktikk er et klinikksamarbeid mellom 14 av landets fremste tverrfaglige klinikker.

Klinikken i Sandvika har et team bestående av kiropraktorer, fysioterapeuter, ernærings-terapeuter og massører.

Kiropraktoren er primærkontakt innen muskelskjelett-plager og har med det mulighet til å diagnosere, sykemelde, henvise til spesialist, samt henvise til bildediagnostikk. Dette er spesielt viktig med arbeid inn mot idrett da det ofte er akutte skader.

Til daglig jobber klinikken med et bredt spekter av pasienter. Veldig mange oppsøker oss grunnet langvarige plager i bevegelsesapparat, hodepiner, migrener og svimmelhet. Vi har også en hel del idrettsutøvere på ulike nivåer innom klinikken daglig.

Et samarbeid inn mot Vestre Bærum vil primært bestå av å kartlegge skader samt legge vekt på forebygning innen trening og behandling av akutt skader hvis dette oppstår. Det er en hel del belastningsskader innen idretten og det er fordelaktig at disse skadene blir tatt tak i og forebygget hos kompetent personell. I Eureka er vi kontinuerlig oppdatert på idrettsskader og vi har samarbeid med en rekke profilerte utøvere og lag. Henrik Ingebrigtsen, Petter Northug, Are Strandlie, Emil Iversen og AC Milan fotball, for å nevne noen.


Gjennom samarbeidet Vestre Bærum/Eureka har vi ett ønske om at utøvere skal få kunnskap om egen kropp og helse som gjør at de er godt rustet til å forebygge og ta hånd om egne skader. Vi vil være et bindeledd mellom skadet utøver og trenere når dette trengs. Det er viktig at utøvere og trenere er opplyst rundt forsikringsdekningen og prosesser i forbindelse med skadeskjemaer. Foreldre opplever også at det er veldig positivt og kunne ha kjennskap til behandlere for å skape mer trygghet.


Medlemmer i Vestre Bærum Idrettsforening vil også nyte godt av 10% reduserte priser hos våre behandlere, samt time på dagen om denne bestilles før klokken 10:00

Axel Hilland - Kiropraktor

Pål Viken - Kiropraktor

Vilde Føllesdal Tjønn - Fysioterapeut

Mads Omberg - Kiropraktor


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline