Vestre Bærum Håndballklubb

Vestre Bærum Håndballklubb

G-2001 - Vinnere av Fredrikstad Cup!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 31. Mai 2016

I pinsehelgen reiste 16 fornøyde VBHK-gutter hjem fra Norges største håndball cup, Fredrikstad Cup, med den STORE pokalen!
Pokalen havnet fortjent i Bærum etter at guttene beseiret Frogner i finalen med 8-6 i i Kongstenhallen.
I gruppespillet vant guttene over Ull/Kisa med 19-8 i en vindfull og kald kamp. Seieren og målene varmet mye mer enn været..
Deretter ble Nøtterøy beseiret i en TV sendt kamp. Alle guttene fikk spilletid i rampelyset. Etter å ha ledet hele 9-0 ca halvveis ut i 1. omg, endte kampen greit 17-12.
Deretter ventet Frogner i en tøff batalje. Frogner tok ledelsen 4-0 før gutta våknet og skjønte at de måtte kline til i taklinger og melde seg på i angrep om kampen skulle vinnes.
Kampen endte uavgjort 11-11 etter ordinær tid og dermed ble det 1. plass i pulja med bedre målforskjell enn Frogner.
I sluttspillet gikk guttene direkte til semifinale takket være gruppeseieren. Her ventet Nordstrand som slo ut Haslum i 1/4 finalen.
Nordstrand hang med til 5-5, da dro gutta i fra og fikk 3 og 4 måls ledelse som varte kampen ut. Kampresultatet ble 11-8.
I finalen møtte vi noe overraskende Frogner, som hadde slått ut sterke Fjellhammer på sin vei til finalen.
Når dommeren blåste i gang kampen var guttene med fra start. Nå var det våre gutter som ledet 3-0 etter 6 min. Frem til pause tok Frogner noe innpå og stillingen til pause var 4-3. "Dette blir jevnt..." var det nok mange som tenkte.
Etter pausen ledet guttene med 2 og 3 mål og på stillingen 8-6 med ett minutt igjen, forstod vi at "dette må gå veien...."
Etter en god forsvarskamp kunne guttene slippe jubelen løs! Til stor og fortjent applaus mottok de medaljer, t-shirt og en STOR pokal på scenen i Fredrikstad til Queens udødelige hit "We Are The Champions"!Det må også bemerkes at gutta tidligere i sesongen har vunnet Haslum cup - OG kom på en sterkt på 2. plass i A-spillet i serien.Vi venter spent på kommende sesong og nye høydepunkter - Tusen takk gutter!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline