Vestre Bærum Håndballklubb

Vestre Bærum Håndballklubb

VIKTIG! Registrering av VBIFs ressurspersoner på minIdrett - styremedlemmer, utvalgsmedlemmer, treningsgruppeledere, lagledere, trenere, omberammingsansvarlige samt utøvere og dommere

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 15. Sep 2015

Hei,

Alle styremedlemmer, utvalgsmedlemmer, treningsgruppeledere, lagledere, trenere, omberammingsansvarlige samt utøvere og dommere må etablere/ oppdatere sin side på MinIdrett og medlemsregistrere seg i Vestre Bærum IF. Dette for at vi skal kunne registrere og administrere rollene, og følgelig for at dere skal kunne fungere i rollene på en måte som samsvarer med det nye systemet til Norges håndballforbund.

I denne forbindelse må den enkelte treningsgruppeleder følge opp utvalgsmedlemmer, lagledere, trenere, omberammingsansvarlige, utøvere for sitt lag, og bekrefte som kommentar her når dette er utført - i tillegg til registrering av seg selv. Kommentaren må dessuten innehold referanse til lag, navn og rolle slik at vi får organisert dette riktig. Vi trenger ikke navn på utøverne, annet enn på den eller de utøvere i gruppen som er født i annet årstall enn laget forøvrig.

Frist: Jo raskere jo bedre, og senest innen 01.10.

Styremedlemmer og dommere besørger slik registrering på minIdrett selv.
https://minidrett.nif.no/
Link til minIdrett

Etter registrering vil klubben tildele nødvendige rettigheter til riktig person, slik at det nye systemet kan tas i bruk.

Det vil bli avholdt et kurs om funksjonalitetene i det nye systemet i forbindelse med et utvidet lagledermøte. Ettersom alle funksjoner enda ikke er ferdig kan vi pt. ikke si noe om når dette vil finne sted. Det kan derimot sies at systemet så langt ser svært bra ut, og at det virker å være meget enkelt.

Ta kontakt med Svein Roar Holt på tlf: 41040853 dersom du har behov for ytterligere info/hjelp2 Kommentarer

Kommentarer

  • Eskil Elness

    Min registrering på minIdrett ser riktig ut. Er registrert som medlem og oppført som lagleder J18-1

    22 September 2015
  • Vita Gunnerød

    Jeg er registrert som lagleder for J13. Jeg trenger å melde inn en kamp i IØR cup. Var tidligere registrert som omberammingsansvarlig men klarer nå ikke å komme inn på kamper. Haster litt:)

    23 September 2015
— Guest
Captcha
Levert avIdrettenOnline