Vestre Bærum Håndballklubb

Vestre Bærum Håndballklubb

Dorulldugnad våren 2015 - Gjennomføres torsdag den 04.juni

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 5. Mai 2015

Hei,

Styret inviterer og ønsker med dette velkommen til en ny dorulldugnad. Det minnes for ordens skyld om at foreningens dugnadsvirksomhet behørig ble diskuterte før og under årsmøtet, og at årsmøtet enstemmig vedtok videreføring av dorulldugnadene. Dette ettersom konklusjonen var at dugnaden gir nødvendige og svært lett- tjente inntekter, som vesentlig bidrag til å holde avgiftene nede. Derfor: "Don't kill the messenger"

Doruller og tørkepapir vil torsdag den 04.06 kunne hentes på klubbhuset, antakelig i perioden fra 17.00-20.00.
Antall sekker pr spiller: 4 stk - 3 stk dorull og 1 stk tørkerull. Hver sekk selges for kr. 250,- hvilket innebærer at hver utøver skal betale kr. 1000,- til klubben. Familier med 3 eller flere spillere selger totalt 8 sekker, dvs får sekker for 2 spillere.

Som i høst vil det være mulig å kjøpe seg fri for kr. 600,- pr utøver.

Dorullsekken består av 32 ruller, á 31 meter, 3-lags mykt hvitt dopapir. Kan brukes på hytte(kvern)toalett.
Tørkerullsekken består av 32 ruller, á 16 meter, 2-lags hvit nyfiber.

Treningsgruppeledere/ lagledere bes i denne anledning først om, innen 28.05, å sende oppdatert utøverliste til Line Dolmsetline.dolmseth@admin.uio.no, og med kopi til Kristin Hofstad kristin.m.hofstad@gmail.com hvor det klart fremkommer hvilke som ønsker frikjøp fra dugnaden, og følgelig hvilke som skal delta. Dersom vi ikke har mottatt en oversikt innen denne datoen kommer vi til å bestille sekker til alle på laget.

Treningsgruppeledere/ lagledere besørger videre innsamling av penger for eget lag.
Innbetaling til klubben skal deretter gjøres innen: 2. juni - samlet sum pr lag. Bankkonto: 1627.10.70962. Merk innbetaling med hvilket lag det gjelder.

Vi takker for innsatsen, forståelsen og dugnadsånden!

Styret

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline