Vestre Bærum Håndballklubb

Vestre Bærum Håndballklubb

Første gangs innlogging på vbhk.no

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 13. Jan 2015

Hei,

Mange har hatt problemer med å få logget inn på nettsidene våre. Følgende skal være en oppskrift som virker:

- Ditt brukernavn skal være identisk med din registrerte epostadresse på minIdrett - Finn denne
- Trykk logg inn øverst i høyre hjørne
- Klikk på førstegangsbruker eller glemt passord og skriv inn den aktuelle epostadressen
- Du skal da motta et engangspassord pr. mail til ovennevnte epostadresse
- Logg inn med den samme epostadressne som brukernavn og tildelte engangspassord
- Du skal nå være innlogget og registrert som bruker!

Deretter:
Gå inn på din profil å velg ønsket passord og eventuelt nytt brukernavn mv.

Lykke til!

Svein Roar :)
2 Kommentarer

Kommentarer

  • Veronika Ringen Johansen

    Ser at min e-post adresse er knyttet opp mot min datter Veronikas profil. Det er kanskje et problem flere foreldre vil støte på at spillere er registrert i systemet med foreldrenes e-post adresse.

    14 January 2015
  • Svein Roar Holt

    Det har du rett i, og dette var for så vidt også en problemstilling for meg og mine barn. Jeg løste dette ved å gi mine døtre en midlertidig ny epostadresse i minIdrett. Deretter benyttet jeg glemt passord-metoden til å få etablert brukere på vbhk.no til oss alle. Ved deretter å gå inn på våre ulike profiler på vbhk.no endret jeg brukernavn og passord for oss alle. Avslutningsvis gikk jeg inn på minIdrett, og knyttet min epostadresse til barna igjen. S:)

    15 January 2015

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline