Vestre Bærum Håndballklubb

Vestre Bærum Håndballklubb

Innkalling til lagledermøte i klubbhuset den 12.01 kl. 20.00

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 8. Jan 2015

Hei,

Det ønskes med dette velkommen til lagledermøte på klubbhuset den 12.01 kl. 20.00.

Følgende står på agendaen:

1.
Informasjon og diskusjon knyttet til vedtak fattet av ekstraordinært årsmøte den 07.01

2.
Informasjon vedrørende VBHKs nye hjemmesider herunder utarbeidelse av egne nettsider for alle lagene våre.

3.
Informasjon/ diskusjon knyttet til klubbfinansiering herunder forholdet mellom avgiftsnivå/ dugnadsomfang. Dette som innledning for å tilrettelegge for en god og bred debatt om dette før årsmøtet.

4.
Informasjon/ diskusjon knyttet til uoffisielt treningssamarbeid med Lommedalens Idrettslag fremfor gjennomføring av internt samarbeid i samsvar med vedtatt sportslig rammeplan.

5.
Informasjon/ diskusjon knyttet til treningstid. Kan vi utnytte halltiden bedre, eksempelvis ved at man deler banehalvdel i deler av treningstiden? Ta gjerne en samtale med din trener om dette da styret søker råd og innspill før det gjøres videre vurderinger knyttet til dette.

6.
Eventuelt. Det bes om at saker til eventuelt redegjøres for som kommentar til denne innkallingen slik at alle får anledning til å forberede seg før saken tas opp til diskusjon.

For de som enda ikke har etablert en profil på vbhk.no informeres det om at brukernavn/ passord er oppgitt å være identisk med det som gjelder for minidrett.no. Ta kontakt med styrets IKT- Ansvarlige Kristoffer Sunnset dersom du støter på problemer.


Svein Roar :)

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline