Vestre Bærum Håndballklubb

Vestre Bærum Håndballklubb

VBHK & Joymo går LIVE!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 23. Jan 2019

VBHK OG JOYMO GÅR LIVE!

Utover vårsesongen sender vi LIVE fra Helsethallen!


Tidligere denne sesongen inngikk vi en avtale med Joymo, et selskap som spesialiserer seg på videoanalyse og livestreaming fra idrettsanlegg. Etter en høst hvor klubben har vært med på å teste verktøyet til analyse og opptak av trening og kamp er vi nå, sammen Joymo, klare for å livestreame kampene våre fra klubbens hjemmearena, Helsethallen.


For å se kampene må du registrere en bruker med e-post og passord. Med en gang du har laget denne brukeren, trenger du kun å logge inn hver gang du ønsker å se en live-sending fra Helsethallen.

Livesendingene koster 29,- per sending grunnet noen produksjonskostnader. Alle "billettinntekter" vi får inn på sendingene fra hallen, er øremerket lagene og spillerne våre. Per dags dato kan seere kun betale ved å legge inn kortdetaljer, men Vipps-betaling er rett rundt hjørnet.

Utover vårsesongen kommer vi til å streame kamper fra hallen jevnlig. Del gjerne informasjonen til foreldre, søsken, besteforeldre og borteslagsupportere som ikke har mulighet til å stille i hallen.


For mer informasjon om vår samarbeidsparter for livestreamingen og videoanalyse, se www.joymo.no
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline