Vestre Bærum Håndballklubb

Vestre Bærum Håndballklubb

Tobias og Norges U-landslag klare for EM!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 9. Aug 2018

TOBIAS OG NORGES U-LANDSLAG SPILLER EM I KROATIA DENNE UKEN!


Etter en ukes oppkjøring i Portugal, og som vinnere av ScandIberrico-turneringen, er vår egen Tobias Grøndahl og Norges U-landslag nå klare for EM-spill denne uken!

Gutta reiste rett fra Portugal til EM-nasjonen Kroatia etter oppkjøringskamper mot Sverige, Spania og Portugal. U-gutta endte som vinnere av miniturneringen etter seire mot Sverige og Spania, og Tobias utmerket seg, og til tider herjet, i alle kampene med flere scoringer og målgivende.


Norge spiller sine innledende EM-kamper I DAG klokken 14:30 (torsdag), fredag og søndag mot henholdsvis Frankrike, Danmark og Romania. Vil du se Tobias i action under EM, ser du kampene HER: https://www.ehftv.com/us/livestream/france-norway/1286548


Har du Budstikka+, kan du også lese om Tobias’ tanker om EM, tilværelsen i VBHK og fremtiden som håndballspiller. Artikkelen finner du her: https://www.budstikka.no/…/tobias-17-vil-ikke…/s/5-55-704789


Vi ønsker Tobias lykke til under mesterskapet i Kroatia, og er utrolig stolte over nå også å ha en internasjonal mesterskapsspiller i klubben vår!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline