Vestre Bærum Håndballklubb

Vestre Bærum Håndballklubb

Innkalling til nasjonal landslagssamling for spiller fra Vestre Bærum IF!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 23. Feb 2017

Guttehåndballen er virkelig i stor fremgang i Norge om dagen, og vi i Vestre Bærum fortsetter det fantastiske arbeidet med guttelagene våre! Tidligere denne sesongen presenterte vi Tobias Grøndahl som ble tatt opp på regional landslagssamling for Region Øst, G16. Denne uken ble han også kalt opp til nasjonal landslagssamling!! Den første samlingen gjennomføres første uken i mars!


Denne måneden ble også Elias Furustad, høyreback på klubbens G15 lag, kalt opp til G16 regional landslagssamling for Region Øst! Begge guttene har gjennomført flere samlinger med stor suksess den siste måneden!


Før helgen ble 16 av regionens største G2001-talenter samlet til bylagssamlinger med påfølgende Bylagsturnering i Stange på Hedmarken. To spillere fra Vestre Bærum ble kalt opp til disse samlingene; Tobias Grøndahl og Truls Holmdal! Truls Holmdal, også fra klubbens G2001-lag, spiller venstreback og var med på samtlige treninger og kamper i turneringen, hvor Region Øst til slutt tapte finalen mot Region Sør.

Tobias leverte en såpass god prestasjon gjennom turneringen at han ble tatt ut på turneringens All Star Team! Dagen etter finalen i Bylagsturneringen fikk han innkallingen til nasjonal landslagssamling! Første samling er 6. - 8. mars i Skien, med alle herrelandslagene, unntatt A-landslaget! Dette er stort!!


Vi gleder oss enormt til å følge utviklingen til disse guttene videre, og kan ikke annet enn å være mektig imponert over trenerteamet i klubbens G2001 og G2000-lag, med Thomas Grøndahl og Ole Andreas Sverre som hovedtrenere!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline