Vestre Bærum Håndballklubb

Vestre Bærum Håndballklubb

Informasjon og spørreskjema vedr. inndeling i bredde- og satsningsgrupper for sesongen 2015/16

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 28. Jan 2015

Nedenstående er informasjon til årskull hvor det iht. Vestre Bærum HKs sportslig plan er en målsetting om å få etablert et breddetilbud- og et satsningstilbud neste sesong. Dette gjelder for årskullen G/J-12 og oppover.

Det er i klubbens sportslige plan forankret en målsetting om at vi skal kunne tilby et breddetilbud og et satsningstilbud i alle årskull fra G/J-12 og oppover. Dette forutsetter riktignok at vi har tilstrekkelig antall utøvere, og at det i årskullet er tilstrekkelig grunnlag for etablering av slike grupper.

Det presiseres i sakens anledning følgende:

Breddetilbudet
VBHKs breddetilbud skal være tilrettelagt for alle de som ønsker å ta del i håndballens gleder og utfordringer, men som kanskje ikke har tid, lyst eller anledning til å være del av en satsningsgruppe. Treningsgrupper på dette nivået ledes av engasjerte trenere som har "trivsel og samhold gjennom håndball" som verdigrunnlag.

Satsningstilbudet
VBHKs satsningstilbud innebærer et målrettet fokus på individuell og lagorientert ferdighetsutvikling. Treningsgrupper på dette nivået ledes av engasjerte og dyktige trenere, og som er motiverte for å hjelpe utøverne med å nå sine respektive mål som håndballspillere. På dette nivået forventes det at utøverne har et motivasjonsnivå som tilsier at deltakelse på trening er en selvfølge, og at styrke– og kondisjonstrening gjennomføres med samme flid og interesse som spillsekvenstrening.

Det informeres videre om at det er totaliteten av utøverens ønsker, motivasjon, håndballengasjement og treningsinnsats som bør danne grunnlag for hvilket tilbud som er riktig for den enkelte. Spillerens ferdigheter på tidspunktet bør således kun være en av flere faktorer for vurdering - og dette særlig gjeldende for de yngste årskullene.

Det bes på denne bakgrunn om at nedenstående spørreskjema fylles ut og overleveres lagleder, slik at lagleder samlet kan overlevere dette til sportslig leder for videre oppfølging.

Ta kontakt med lagleder dersom du ønsker ytterligere informasjon om dette og/eller dersom du har behov for annen informasjon om planene for neste sesong.

VBHK_spørreskjema.docx

Styret
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline