VBIF J2002 - Gratulerer med 3. plass i Nordstrand Hummel Cup 2017

Postet av Vestre Bærum IF den 31. Aug 2017

VBIF J2002, som er et blandingslag bestående av jenter født i 2002/2003, kom på 3. plass i årets Nordstrand Cup. Dette etter å ha tapt en jevn semifinale mot et av landets beste 02-lag (Nordstrand)

Gratulerer jenter!! Vi gleder oss til fortsettelsen!

Styret


0 Kommentar

Medlemskontingenter Vestre Bærum

Postet av Vestre Bærum IF den 12. Jun 2017

I forbindelse med medlemskontingenten som sendes ut fra klubben i disse dager, har vi opplevd at enkeltmedlemmer fortsatt "henger igjen" i klubbens medlemsregister etter sammenslåingen/klubbovergangene BVH/Helset/LIL/Vestre Bærum.

Hvis du (fortsatt) står som medlem i Vestre Bærum, men ikke er en del av klubben vår, eller har familiemedlemmer i håndballen, ber vi deg ta kontakt med daglig leder Eirik F. Wartiainen på eirik.f.wartiainen@gmail.com / 930 85 857 slik at vi kan få ryddet opp i dette.

Dette kan også gjelde medlemmer som aldri har meldt seg inn i Vestre Bærum, men som var en del av den tidligere fotballgruppen til Helset IF.

Vi beklager eventuelle meldinger og fakturaer som har blitt sendt ut og mottatt av utøvere og foreldre som ikke er en del av klubben.


Med sportslig hilsen,

Styret Vestre Bærum Idrettsforening
0 Kommentar

Håndballhistorie i Vestre Bærum!

Postet av Vestre Bærum IF den 15. Mar 2017

Håndballhistorie i Vestre Bærum!

I dag skriver Budstikka om klubbens første landslagsspiller på nasjonalt nivå!

Mandag - onsdag i forrige uke var Tobias Grøndahl på samling i Skien med landets beste 16 åringer! Guttene ble blant annet trent av landslagstrener Christian Berge!

Les om eventyret Tobias har vært gjennom denne sesongen på nettsidene til Budstikka, eller i gårsdagens papirutgave (14.mars).


Vi i Vestre Bærum er utrolig stolte, og gleder oss til fortsettelsen!

https://www.budstikka.no/sport/vestre-barum-if/han...


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline