Vestre Bærum Håndballklubb

Vestre Bærum Håndballklubb

Jenteløftet i VBHK!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 9. Des 2018

JENTELØFTET I VBHK! 

Dette er klubbens J18 / 6.divisjonslag med hovedtrener Thomas Grøndahl, sesongen 2018/19.

Foran inneværende sesong ble klubben enige med Lommedalen Håndball om et samarbeid på gruppene J16, J18 og kvinner senior. Samarbeidet resulterte i fem sammensatte lag til 2018/19-sesongen. Med to J16-lag, ett J18-lag på nivå 1 og to seniorlag, i henholdsvis 4. og 6.divisjon, har vi åpnet muligheten for spill på flere nivåer for jentene i området vårt.

Dette er ett av flere tiltak klubben nå har tatt tak i for å løfte jentesatsingen og lage et solid grunnlag med flere spillmuligheter for de yngre jentene i VBHK for årene som kommer! Vi ønsker å legge til rette for at alle nåværende og fremtidige jentespillere i klubben skal ha muligheten til å spille på et passende junior- og seniornivå når den tid kommer. Ønsker du å komme på trening med jentene, eller mer informasjon om de forskjellige gruppene, kan du ta kontakt med klubbens daglige leder på eirik.f.wartiainen@gmail.com.  0 Kommentar

Lerøyrunde i Helsethallen!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 7. Des 2018

Lørdag 8.desember er det klart for et historisk event i klubbens hjemmearena, Helsethallen! Aldri før har Vestre Bærum selv vært arrangør for kamper i den landsdekkende serien Lerøy!


Vi ønsker Ros og Sandefjord velkommen, og kampoppsettet er som følger:

11:00 Vestre Bærum - Ros
14:00 Sandefjord - Ros
17:00 Vestre Bærum - Sandefjord


Vi ønsker å fylle Helsethallen til randen denne lørdagen, så ta turen og få med deg noen utrolig spennende kamper mellom noen av landets beste G18-lag!


Vi gleder oss!

Mer info om Lerøygruppen finner du her:
https://www.handball.no/system/kamper/turnering/…
0 Kommentar

Flott start på årets landsserier!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 14. Nov 2018

Vi gratulerer klubbens G16 og G18-lag med en meget god start på årets Bring- og Lerøyserie!

G16 reiste i går hjem fra Porsgrunnshallen med full pott og fire poeng i bagasjen etter første runde i den landsdekkende serien, Bring! Gutta åpnet med en komfortabel 27 - 21 seier mot Reistad, før de avgjorde mot hjemmelaget Urædd i kampens siste sekund, og seier 22 - 21!

G18 reiste til Trondheim på fredag, og fikk en tøff start mot hjemmelaget Melhus/Gimse lørdag formiddag. Gutta ledet til pause, men kampen endte til slutt 24 - 32, favør Melhus/Gimse. Til rundens andre kamp reiste gutta seg og slo Viking TIF 33 - 24. Med dette tar vi med oss to poeng inn i neste runde av årets Lerøyserie!

Neste runde er vi selv arrangør når Ros og Sandefjord kommer på besøk til Helsethallen, lørdag 8.desember! Hold av datoen, og ta turen til hallen denne dagen.
 

0 Kommentar

Åpen trening med Haslum HK!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 11. Nov 2018

Førstkommende torsdag får vi besøk av eliteserielaget til Haslum HK, når de har åpen trening i Helsethallen!Treningen gjennomføres mellom 17:00 - 18:30, og i tillegg til eliteseriespillerne til Haslum, vil flere av våre egne G18-spillere delta på økten.

Etter treningen åpnes det for å bli bedre kjent med spillerne, samt konkurranser og lek ute på banen.

Vi oppfordrer alle våre spillere, trenere, lagledere og foreldre å ta turen til Helsethallen denne kvelden. Det er gratis inngang, og alle som kommer vil også få gratisbilletter til oppgjøret mellom Haslum - ØIF Arendal, onsdag 5.desember i Nadderud Arena.


Håper vi ses i Helsethallen på torsdag. Husk VBHK-bekledning. 
0 Kommentar

Klubbens største spillegruppe!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 28. Okt 2018

KLUBBENS STØRSTE SPILLEGRUPPE!


Dette er klubbens største spillegruppe! Jenter født i 2006 består av 38 spillere fordelt på en Rykkinn-avdeling og en Bærums Verk-avdeling. J2006 har totalt fire serielag denne sesongen, både på nivå 1 og 2.


Gruppen er opptatt av å kunne gi et passende sportslig tilbud til alle spillerne, uansett nivå, og har jenter fra Lommedalen, Gullhaug, Anna Krefting, Rykkinn, Skui, Levre og Bryn skole.


Gruppene trener to ganger i uken hver i Rykkinnhallen og Helsethallen, i tillegg til en tredje fellestrening for de som ønsker det. Laget har som ambisjon og beholde alle jentene så lenge som mulig, og oppleve gode, sportslige resultater sammen! Spillergruppene ledes av Steinar Børstad, Linda Lynaas, Christian Eng, Kristin Normann, Bente Antonsen og Mette Furustad.


Vi gleder oss til å følge jentene videre denne sesongen!
0 Kommentar

NORSK TOPPSCORER I ÅPNINGSKAMP!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 27. Okt 2018

NORSK TOPPSCORER I ÅPNINGSKAMP! 

Tobias og Norges U-landslag er i Romania og spiller 4-nasjonsturnering denne helgen, og åpnet i dag turneringen mot Sveits.

Dessverre for Norge endte det med 29 - 36 tap i den første av helgens tre kamper. Tobias, som nå fremstår som en av nøkkelspillerne til det norske U-landslaget, markerte seg virkelig under dagens kamp og endte som norsk toppscorer med syvscoringer!

Les hva trenerteamet mente om kampen, og klikk deg inn via den nederste linken for å se Norges neste kamp i turneringen som spilles lørdag klokken 13:00 mot Russland.


https://www.handball.no/nyheter/2018/10/apningstap-mot-sveits/  


http://frh.ro/ 
0 Kommentar

Klubbkatalog 2018/19

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 18. Okt 2018

Produktene kjøper du på Verket Sport
Hele katalogen finner du her:

Klubbfolder_Vestre Bærum_2018-19


0 Kommentar

Klare for Bring!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 11. Okt 2018

KLARE FOR BRING!

Gratulerer til klubbens G16-lag med kvalifisering til årets Bringserie etter to av to seire i helgens kvalifiseringsrunde i Helsethallen!

Gutta blir klubbens første deltagende lag i den nasjonale serien som starter senere i høst! Vi gleder oss!

Vi ønsker også å takke alle familiemedlemmer, venner og supportere som bidro til å fylle Helsethallen under dagens kvalifiseringskamper!

Denne helgen viser også hvor godt det arbeides i klubben om dagen, med to lag kvalifisert til nasjonalt turneringsspill!0 Kommentar

Klare for Lerøy!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 11. Okt 2018

KLARE FOR LERØY!

Gratulerer til denne gjengen og trenerteamet Ole Andreas Sverre, Thomas Grøndahl og Mads Fjelddalen, med kvalifisering til årets Lerøyserie som klubbens første deltagende lag i den nasjonale serien noensinne!

Vi gleder oss til å følge G18 gjennom årets Lerøyserie denne sesongen!

Denne helgen viser også hvor godt det arbeides i klubben om dagen, med to lag kvalifisert til nasjonalt turneringsspill!
0 Kommentar

Nasjonal kvalifisering!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 7. Sep 2018

NASJONAL KVALIFISERING DENNE HELGEN!


Disse gutta er klare for helgens BRING-kvalifisering! 

Klubbens G16-lag spiller lørdag og søndag kvalifisering til den nasjonale Bringserien! "Bringserien Gutter 16" består kommende sesong av 36 lag fordelt på tre avdelinger, med kvalifiseringskamper over hele landet denne helgen!

Gutta våre møter Charlottenlund, Nøtterøy Håndball og Randesund i sitt forsøk på å nå årets Bringserie!Vi ønsker gutta lykke til!

Les mer om Bringserien her, og følg guttas resultater:
https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=3839870 Kommentar

Håndballskole og Allidrett 2018/19

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 26. Aug 2018


ALLIDRETTEN 2018/19! 
Allidretten i Vestre Bærum starter opp mandag 10.september i Lesterudhallen klokken 17:00 for barn født i 2012 og 2013!

VI SØKER IVRIGE FORELDRE SOM ØNSKER Å STILLE SOM INSTRUKTØRER FOR BARNA. INSTRUKTØRENE FÅR REFUNDERT AKTIVITETSAVGIFTEN. 

På Allidretten ønsker vi å tilby barna en introduksjon til et mangfold av forskjellige idretter gjennom året, både inne og ute.  

Allidretten gjennomføres ukentlig på mandager i Lesterudhallen mellom klokken 17:00 - 18:00. 

For mer informasjon og påmelding til årets Allidrett, se linken under: 

HÅNDBALLSKOLE 2018/19
Vestre Bærum starter opp sesongens håndballskole i LESTERUDHALLEN og RYKKINNHALLEN mandag 3.september!


Håndballskolen vil gjennomføres på:


Mandager i Rykkinnhallen 16:00 - 17:00
Mandager i Lesterudhallen 18:00 - 19:00


Barna på håndballskolen får oppleve lek, moro, samarbeid, nye venner og ikke minst masse håndball! På håndballskolen legger vi stor vekt på at barna skal oppleve en mestringsfølelse gjennom lek og spill, og bli "venn med ballen".


Treningsavgift for håndballskolen er kroner 950,- for hele sesongen, og inkluderer ukentlig treninger, deltagelse på fire Loppetassen-turneringer, egen håndball, egen t-skjorte og masse moro! Håndballskolen ledes av klubbens egne trenertalenter.


FOR PÅMELDING, SE LINKEN UNDER:
www.deltager.no/handballskole_vbhk
0 Kommentar

Haslum Cup 2018!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 24. Aug 2018

Cup-suksess i årets Haslum Cup!


Vi gratulerer klubbens G2006 og J18-lag som vinnere av B-sluttspillet under årets Haslum Cup! Våre J2006 avd. Rykkinn og G2005 lag nådde også finalen, men tapte denne! 
0 Kommentar

Tobias og Norges U-landslag klare for EM!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 9. Aug 2018

TOBIAS OG NORGES U-LANDSLAG SPILLER EM I KROATIA DENNE UKEN!


Etter en ukes oppkjøring i Portugal, og som vinnere av ScandIberrico-turneringen, er vår egen Tobias Grøndahl og Norges U-landslag nå klare for EM-spill denne uken!

Gutta reiste rett fra Portugal til EM-nasjonen Kroatia etter oppkjøringskamper mot Sverige, Spania og Portugal. U-gutta endte som vinnere av miniturneringen etter seire mot Sverige og Spania, og Tobias utmerket seg, og til tider herjet, i alle kampene med flere scoringer og målgivende.


Norge spiller sine innledende EM-kamper I DAG klokken 14:30 (torsdag), fredag og søndag mot henholdsvis Frankrike, Danmark og Romania. Vil du se Tobias i action under EM, ser du kampene HER: https://www.ehftv.com/us/livestream/france-norway/1286548


Har du Budstikka+, kan du også lese om Tobias’ tanker om EM, tilværelsen i VBHK og fremtiden som håndballspiller. Artikkelen finner du her: https://www.budstikka.no/…/tobias-17-vil-ikke…/s/5-55-704789


Vi ønsker Tobias lykke til under mesterskapet i Kroatia, og er utrolig stolte over nå også å ha en internasjonal mesterskapsspiller i klubben vår!

0 Kommentar

Turnering i Makarska, Kroatia!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 2. Jul 2018

TURNERING i MAKARSKA, KROATIA!

Denne uken var klubbens G16, G18 og J18-lag på turnering i Makarska, Kroatia! 

Alle tre lagene våre har levert gode sportslige resultater mot nye, ukjente motstandere hele uken! J18 åpnet med seire mot kroatisk motstand, og endte til slutt på en 6.plass i turneringen! G18 spilte seg hele veien til finalen, hvor det endte med finaletap mot RD Butan Plin Izola, 11 - 18! G16 imponerte og vant alle innledende kamper før det ble tap i semifinale og bronsefinale mot RK Mladost 09 Samobor. Gutta endte til slutt på 4.plass! 

Alle spillere og ledere var samlet på Hotel Dalmacija hele uken og melder tilbake om en fantastisk opplevelse og gode sportslige fasiliteter.

Se flere bilder fra turen under albumet "Makarska 2018"0 Kommentar

INNKALLING TIL NASJONAL TALENTSAMLING!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 21. Jun 2018

INNKALLING TIL NASJONAL TALENTSAMLING! 

Norges Håndballforbund tok i dag ut spillere fra alle landets håndballregioner til nasjonal talentsamling i Skien, 6. - 9.august!

Isak Trømborg fra klubbens G2003-lag var en av åtte spillere fra region øst som var inkludert i troppen! Isak er venstre bakspiller, og har imponert såpass under årets SPU-samlinger, samt den regionale talentsamlingen på Rakkestad for to uker siden, at han nå også inkluderes i denne nasjonale samlingen!

Dette er klubbens femte spiller som deltar på nasjonale samlinger de siste sesongene, og klubbens første fra en meget spennende 2003-årgang! Vi fortsetter og la oss imponere av det grundige og ekstremt gode arbeidet som gjøres av klubbens trenere og ledere!

Hele klubben gratulerer Isak med innkallingen og ønsker han masse lykke til på samling i august! 0 Kommentar

Regional talentsamling!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 14. Jun 2018

Regional talentsamling for G/J2003!

I løpet av sesongen har det vært syv SPU-samlinger for G2003 i Ekeberghallen i regi av Norges Håndballforbund, Region Øst.  Helgen 8. - 10.juni arrangerte forbundet en regional talentsamling i Rakkestad for SPU-spillere fra hele regionen. Totalt var det 225 spillere på samlingen fordelt på seks jentegrupper og tre guttegrupper, a 25 spillere per gruppe.

Gjennom SPU inneværende sesong og denne samlingen vil regionen plukke ut åtte jenter og åtte gutter som skal delta på den sentrale talentsamlingen i august 2018.

Vestre Bærum var representert med fem spillere på talentsamlingen! 


Fra venstre: Sigurd Schønfelder, Theodor Grøndahl, Isak Trømborg, Gabriel Kraft og Simen Andersen.

Klubben gratulerer gutta med vel gjennomført samling, og gleder oss til å følge fortsettelsen til disse gutta og resten av klubbens G2003-kull!0 Kommentar

Klar for samling i Tyskland!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 9. Jun 2018

Tobias Grøndahl ble denne uken kalt inn til nok en samling med ungdomslandslaget LM00 som reiser til Tyskland i slutten av juni!

Tobias har imponert såpass på tidligere samlinger at han enda en gang inkluderes i 17-mannstroppen til Norges ungdomslandslag! Samlingen i Tyskland går over seks dager, hvor de norske U-gutta skal møte Island, Israel og Tyskland.

Se hele uttaket, og les mer om samlingen her:

https://www.handball.no/nyheter/2018/…/u-gutta-til-tyskland/


Vi ønsker Tobias masse lykke til! 0 Kommentar

Turneringsvinnere i Fredrikstad!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 21. Mai 2018

For andre år på rad vinner denne gjengen Fredrikstad Cup! 

Klubben gratulerer alle gutta og hovedtrener Thomas Grøndahl med en fantastisk gjennomført turnering! 

Finalen, som ble vist på handballtv, ble etter hvert en maktdemonstrasjon fra våre gutter! 10 - 4 og fullt fortjent turneringsseier! Gratulerer også til kampens toppscorer, og bestemannspris, Truls Bjørkedal Thrane! 

Neste sesong venter kvalifisering til Bring! Vi gleder oss!

https://www.facebook.com/vbhk2...
0 Kommentar

Cupseier til G2003!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 1. Mai 2018

CUPSEIER I GLASSCUP 2018 FOR G2003!

Glasscup arrangeres i Drammen, og inviterer ofte lag fra andre regioner enn region Øst. Dette var også gjeldende i år. Fra vår region var det kun VIF og oss som deltok. I løpet av cupen har vi fått møte lag vi aldri har spilt mot før, noe som alltid er spennende. Denne gangen var Nordbygda, Bjarg, Toten og Glassverket nye bekjentskaper. 

I forkant av turneringen anså vi oss selv som favoritt sammen med Reistad til å vinne cupen. Selv om alle lag spiller i ulike A-sluttspill, anser vi vår egen region som den sterkeste. Erfaringen tidligere viser at ofte mangler lag fra andre regioner tempo i spillet sitt, og har ofte bygget spillet rundt enkeltindivider. Dette ble også opplevelsen denne gangen. 

Alle turneringer lever sitt liv. Kamper skal spilles og gjennomføres med kvalitet. Generelt spiller man ofte bare en omgang, og uten mulighet for time-out. Dermed blir de fleste turneringer mer åpne enn man først antar. 

Dag 1 - lørdag - puljespill
Målsetningen var helt klar første dag - å vinne puljen. Med seier ville vi gå rett til kvartfinalen og ha første kamp kl 12 på søndag. 

Kamp 1 mot Nordbygda
Gutta våre går på banen med maksimal tenning, og regelrett totaldominerer kampbildet. Etter bare drøye 8 minutter leder vi hele 8-0. Det er tydelig nivåforskjell i alle ledd, og fysikken vår er også vesentlig sterkere. Vi ruller på hele laget, tester ut nye formasjoner og vinner komfortabelt 14-9. 

Kamp 2 mot Reistad
Dette anså vi som nøkkelkampen i vår gruppe. Siste gang vi møtte laget tapte vi med et mål. Dette var riktignok uten fullt mannskap fra vår side. Reistad trenes av tidligere landslagskaptein Glenn Solberg. Han har en del spennende profiler, og dyrker rullespill. Dette passer utrolig godt mot vår sterkeste forvarsformasjon 6-0. Kampen starter helt perfekt. Gutta vår klinker til i forsvar og vi løper inn 4 mål før Reistad forstår hva som treffer dem. Tull med sekretariatet (som varte i 3-4 minutter) gir Solberg anledning til å justere mannskapet sitt. Etter at kampen starter igjen, kommer Reistad mer inn i matchen. Vi følger hverandre utover i matchen, men vi slipper de aldri nærmere enn 2 mål. I klassisk VBHK-03 stil, avslutter vi kampen i et voldsomt tempo. Vi cruiser inn seieren til slutt med 19-16. 

Kamp 3 mot Bjarg
Vi hadde rukket å få med oss oppgjøret mellom Bjarg og Toten. En match der Toten til slutt vinner komfortabelt med 6 mål. Bjarg har spillere med god fysikk, men spiller svært individuelt. 
Kampen starter rufsete fra vår side. Vi taper de første tre duellene bakover og bommer på klare sjanser fremover. 1-3 i protokollen var status etter 5 minutter. Vi legger om Forsvaret til 5-1, og tar deretter kommando i matchen. Vi vinner duellene i forsvar og produserer godt angrepsspill. Vi vinner til slutt 15-12. 

Kamp 4 mot Toten
Toten er et lag som gjennomgående satser på motbevegelse fra strekspiller. Både i ankomst og etablert angrepsspill satser sidebackene inn i banen og truer med skudd. Samtidig rykker strek inn mellom 1 og 2. Det var dette spillet de parkerte Bjarg med. For å stoppe dette spillet valgte vi en offensiv forsvarsvariant. Med både fore-chekking i deres ankomst og høye 2ere, ønsket vi å nøytralisere hovedtrekket deres. Vi kunne knapt truffet bedre på strategien. Etter 15 minutter stod det 10-1 i protokollen. 13-3 i sluttresultat. Kun en meget god keeper hos Toten reddet de fra å tape med 20 mål. 

Dag 1 endte opp som puljevinner. 8 poeng og målforskjell på 61-40. 

Dag 2 - Finalespill
Det var en litt småsliten VBHK-gjeng som kom til Drammenshallen søndag til lunch. Flere kropper bar preg av 4 kamper dagen før så det var knyttet litt spenning til hvordan finaledagen skulle utfolde seg. 

Kvartfinale
Overraskende for oss klarte Nordbygda å slå Strømm i sin 8-delsfinale. Vi var sikre på at Strømm ville vinne denne kampen enkelt. Dermed skulle vi åpne dag 2 som dag 1. 
Det er selvsagt enkelt å undervurdere et lag, men det var ikke et tema for oss. Vi startet i tilsvarende tempo som dagen før, og hadde i realiteten saget av grenen etter bare 5 minutter. Da ledet vi 5-0, og vi merket at Nordbygda hadde gitt opp. Hele laget vårt ble disponert og vi kontrollerte på nytt inn en enkel seier 17-9. 

Semifinale
Glassverket har en meget spennende spillertype på Venstreback. En fotrapp og fintesterk spiller. God vurderingsevne og aggressiv på mål. Også i denne kampen hadde vi bestemt oss for offensivt forsvar. Spillet satt godt fra start, og vi ledet 3-1 etter noen minutter. Så starter en lang rekke med uheldig avslutninger fra vår side. Vi har 4-5 stangskudd, pluss flere gode redninger av en meget god keeper. Glassverket utnytter dette maksimalt og rykker fra oss. Når det står igjen 10 minutter leder de 8-5. Vi legger om forsvaret og rokkerer på spillere fremover. Dette snur kampbildet totalt, og vi avslutter kampen med å vinne 6-1 siste del. På tavla står det 11-9 når sluttsignalet går. 

Finale
Ikke uventet skal vi møte Reistad i finalen. Laget vi anså som vår sterkeste motstander før turneringen. 
I Garderoben legger vi en enkel strategi. Flatt 6-0 forsvar og vinne dueller på 2er posisjon. Høyt tempo og løpe de i senk. 
Kampen starter godt. Vi får en tidlig ledelse, og forsvaret sitter. Reistad gjør noen (planlagte) grep, og kommer inn i matchen. Vi kontrer direkte og legger om Forsvaret til 5-1. Omleggingen betaler seg umiddelbart, og vi reiser i fra. 10-5 står det i protokollen etter 12-13 minutter. Herfra og ut er det bare ett lag på banen. I en stappfull hall får publikum oppleve et VBHK som rundspiller Reistad etter alle kunstens regler. Vi styrer opp et kollektivt samspill som Reistad ikke er i stand til å løse. Vi disponerer alle våre spillere, og knuser til slutt Reistad med 20-12. Vår beste prestasjon i turneringen kommer i Finalen. 

Oppsummering
Uten tvil har vi hatt en meget god opplevelse. Selv om vi var favoritter til å vinne turneringen, har vi måttet ta frem vårt ytterste for nå målet. Vi har fått testet ut noen nye offensive varianter, og vi har rullet godt på spillerplasser. Selv om troppen vår ikke er stor, er det høy kvalitet på alle spillerne. Gjennom rokkeringer på spillerplasser oppnår vi flere spilldimensjoner. Dette er vanskelig å stå i mot som motstander. Utvilsomt har vi kanskje et av Norges sterkeste forsvar, men vi nærmer oss også toppen på kollektiv samhandling. Finalen isolert sett illustrerer det kollektive ved at 7 av 8 spillere er på scoringslisten, og toppscoreren har «bare» 5 mål. Det lages mål fra alle posisjoner og etter minst 5-6 ulike systembearbeidinger. Vi er selvsagt stolte og gleder oss masse til fortsettelsen. 

Til slutt ønsker vi å takke alle foreldrene som bidro sterkt med sin tilstedeværelse. Det er moro med lyd fra tribunen.0 Kommentar

Haslum HK trener i Helsethallen!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 4. Apr 2018

Førstkommende mandag, 9.april klokken 17:30 - 19:30 får vi besøk av hele eliteserietroppen til Haslum HK, når de inviterer til åpen trening med lek, konkurranser og premier i Helsethallen!

Vi oppfordrer alle våre spillere, trenere, lagledere og andre følgere av klubben til å møte opp og lære av eliteseriespillerne denne mandagen! Den siste halvtimen åpner vi for muligheten til selv å trene med spillerne, samt delta i konkurranser og vinne gavekort fra Egon Bekkestua og Oslo Sportslager!

Vår egen Tobias Grøndahl deltar også på denne økten!

Håper vi ses! GRATIS inngang for alle!0 Kommentar

Håndballskole i vinterferien - FULLBOOKET!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 6. Jan 2018

Vestre Bærum arrangerer også i år håndballskole i vinterferien for barn født mellom 2006 - 2011 i Helsethallen!

Håndballskolen arrangeres mandag 19. - onsdag 21.februar mellom 09:00 - 15:00 og ledes av klubbens egne ungdomstrenere. Spillerne får servert lunsj og frukt hver dag.

Prisen for håndballskolen er 450,- og inkluderer i tillegg egen håndball og t-skjorte.

Ønsker dere å være med?  Påmeldingen er ÅPEN og skjer via denne linken:  https://klubbsidenhandball.nif.no/handballskole_arr.asp

Vær rask, det er kun 35 plasser på årets håndballskole!

Har du spørsmål om håndballskolen, kontakt klubbens daglige leder på eirik.f.wartiainen@gmail.com


0 Kommentar

Håndballskole i vinterferien!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 6. Jan 2018


Vi arrangerer også i år håndballskole i vinterferien for barn født mellom 2006 - 2011 i Helsethallen!

Håndballskolen arrangeres mandag 19. - onsdag 21.februar mellom 09:00 - 15:00 og ledes av klubbens egne ungdomstrenere. Spillerne får servert lunsj og frukt hver dag.

Prisen for håndballskolen er 450,- og inkluderer i tillegg egen håndball og t-skjorte.


Ønsker dere å være med?  Påmeldingen er ÅPEN og skjer via denne linken:  https://klubbsidenhandball.nif.no/handballskole_arr.asp

Vær rask, det er kun 35 plasser på årets håndballskole!


Har du spørsmål om håndballskolen, kontakt klubbens daglige leder på eirik.f.wartiainen@gmail.com


0 Kommentar

J12 imponerer i romjulscup!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 2. Jan 2018

Vi gratulerer klubbens J12-lag med en imponerende 2.plass i den årlige turneringen Langhus Julecup!

Jentene spilte seg helt frem til finalen ved å slå blant annet arrangørklubben Langhus og naboen Haslum i semifinalen. I finalen ble det tap mot Tindlund, men en veldig god opplevelse og et sterkt sportslig resultat på slutten av 2017 lover godt inn i det nye håndballåret!

Vi takker Langhus IL for et flott arrangement og gratulerer våre jenter og lagets støtteapparat!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline