Vestre Bærum Håndballklubb

Vestre Bærum Håndballklubb

To innkallinger fra Norges Håndballforbund!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 19. Des 2017

Denne uken ble to av våre spillere igjen kalt inn til samlinger i regi av Norges Håndballforbund!

Truls Bjørkedal Thrane ble kalt inn til LM02 samling i Skien, 2. - 4.januar etter å ha imponert på samlingen han deltok på tidligere i høst. Troppen består av 25 spillere fra hele landet og ledes av Kristoffer Froestad og Lars Kronborg.

Tobias Grøndahl, som fikk sine første landskamper i oktober, ble nok en gang tatt med i 17-mannstroppen til Norge som reiser til Ungarn i starten av januar for å møte Kroatia, Slovenia og Ungarn!

Vi i Vestre Bærum er utrolig stolte av disse gutta, og veldig glade for at vi også har de som egne trenere for klubbens yngre håndballtalenter! Truls er en av trenerne på håndballskolen for 6- og 7-åringene, mens Tobias er en del av trenerteamet til G2007.

Du kan lese mer om samlingene og se hele troppen her: 

https://www.handball.no/nyheter/2017/12/nytt-guttelandslag/

  https://www.handball.no/nyheter/…/12/til-turnering-i-ungarn/

Vi ønsker begge gutta lykke til på samling i januar!

0 Kommentar

Tobias Grøndahl debuterer for Norge!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 29. Okt 2017

Et stort øyeblikk for Tobias og Vestre Bærum når han denne helgen debuterte for det norske U17 landslaget mot Spania, Portugal og Sverige i ScandIberico på Hamar! I helgens siste kamp mot Sverige blir han dessuten kåret til banens beste spiller!

Tobias startet den første kampen mot Portugal og leverte to scoringer og flere målgivende. Han spiller en viktig rolle i  kampene mot Spania og Sverige, og blir altså kåret til banens beste spiller med sine tre mål og imponerende pasningkvalitet!

Klubben gratulerer med en utrolig imponerende prestasjon og lar oss virkelig imponere av dette unge håndballtalentet!

Vi gleder oss til fortsettelsen! 

Les mer om dagens kamp mot Sverige, og hele turneringen på Håndballforbundet nettsider:

https://www.handball.no/nyhete... 

https://www.handball.no/region... 
0 Kommentar

Vestre Bærum's damelag 2017/18!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 26. Okt 2017

Vestre Bærum's damelag 2017/18!

Før sesongen 2016/17 startet klubben et helt nytt senior damelag som tidlig etablerte en solid gruppe med jenter som i sin første sesong spilte om opprykk helt frem til siste serierunde!

Spillergruppen består i dag av 19 spillere med en snittalder på 23 år. Jentene spiller i 6.divisjon, trener to ganger i uken i Helsethallen, og trenes av Sverre Jenssen.


Vi i Vestre Bærum har som ambisjon å skape et stabilt senior damelag hvor klubbens yngre spillere enkelt skal kunne ta steget inn i en sportslig, velfungerende gruppe. På sikt ønsker vi å kunne tilby seniorspillere muligheten til å spille på to forskjellige nivåer, slik at alle våre egne jentespillere skal kunne fortsette med håndball i klubben også etter juniornivå. 


Informasjon og resultater for årets sesong finner du på forbundets sider: https://www.handball.no/system...


Ønsker du mer informasjon om opplegget til jentene, ta kontakt med klubbens daglige leder Eirik F. Wartiainen på eirik.f.wartiainen@gmail.com / 93085857


Vestre Bærum damelag, 2017/180 Kommentar

Tobias Grøndahl i U-landslagstroppen mot Spania, Portugal og Sverige!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 12. Okt 2017

Fantastisk morsomt at klubbens egen G18 kaptein, Tobias Grøndahl, i går var en av 18 spillere Norges Håndballforbund kalte inn til U-landslagstroppen som skal spille mot Portugal, Spania og Sverige siste helgen i oktober!

U-guttas tropp består av spillere fra hele landet i alderskullene 2000 og 2001. Ekstra imponerende er det at kun tre spillere, inkludert Tobias, er født i 2001. Resten av spillerne i troppen er året eldre!

Samlingen, ScandIbericoturneringen, gjennomføres i Boligpartner Arena på Hamar 25. - 29.oktober, og ledes av Johnny Jensen og Anstein Engravslia!

Vi i Vestre Bærum er utrolig stolte og imponerte, og gleder oss til å følge Tobias gjennom denne samlingen og hans første kamper med flagget på brystet!

Les mer om samlingen og se hele uttaket på håndballforbundets hjemmeside!

https://www.handball.no/region... 


0 Kommentar

Rabattavtale med Flügger Farve!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 2. Okt 2017

Vestre Bærum har nylig skrevet en avtale med Flügger Farve som gir alle våre spillere, trenere, familiemedlemmer, venner og venners venner 20% avslag på maling og verktøy i alle Flüggers butikker!

Alt du trenger å gjøre er å oppgi klubbnavnet vårt, så får du 20% avslag direkte i kassen, samtidig som klubben får 5% klubbstøtte beregnet på ditt kjøp, rett inn på konto! Det er ingen medlemslister registrert hos Flügger, så denne rabatten kan disponeres av alle du kjenner. Sørg for å dele budskapet med alle dine bekjente som skal handle maling eller verktøy.

Vår lokale Flügger Farve finner du på Kolsås, men du kan disponere rabatten på hvilken som helst butikk i hele landet!

Takk til Flügger for en god avtale!0 Kommentar

Kapteinskolen - Utdanning av unge ledere!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 24. Sep 2017

I Vestre Bærum ønsker vi å utvikle våre unge ledere, ved å tilby ledertrening gjennom egen kapteinskole. Dette er et tilbud til alle kapteiner og visekapteiner hos våre ungdomslag i klubben (13 – 20 år).

Vi ønsker å skape en felles rammeforståelse for klubbens kapteiner-/visekapteiner gjennom å skape et felles verdigrunnlag (prestasjoner gjennom mestring, samhold og utvikling). 
Vi ønsker også å tydeliggjøre forventet atferd i rollen som kaptein- og visekaptein. Dette gjøres i tett samarbeid med Thomas Grøndahl, som er representant fra trenersiden i klubben. 

Klubbens kapteiner- og visekapteiner skal involveres i denne prosessen, og målet er at våre unge ledere får et eierskap og rolleforståelse, i tråd med lagets målsetninger. Vi ønsker også å introdusere coaching, som er en sentral kompetanse å inneha for å utvikle et mestringsklima og vinnekultur i laget sitt.

Vi har planlagt 4 samlinger denne sesongen, og samlingene er planlagt på følgende datoer:

• Onsdag 27. September kl. 19.00 – 21.00
• Onsdag 29. November kl. 19.00 – 21.00
• Onsdag 14. Februar kl. 19.00 – 21.00
• Onsdag 11. April kl. 19.00 – 21.00

Vi håper dette bidraget vil være et av flere tiltak, der vi utvikler klubben vår videre. 

Det er daglig leder, Eirik Frisnes Wartiainen, og sportslig utvalg (Thomas Grøndahl og Hege Brekke) som er ansvarlig for kapteinskolen.

Har dere spørsmål, kan dere kontakte:
Hege Brekke
hegebrekke@hotmail.com
mobil: 959 69 296
0 Kommentar

G18 ett steg nærmere Lerøy!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 19. Sep 2017

Disse gutta leverte tre fantastiske kamper som resulterte i to seire og en uavgjort under helgens Lerøy kvalifisering i Helsethallen! 


Helgens resultater betyr at vi er kvalifisert og klare for kvalifiseringsrunde 2 til Lerøy!

Utrolig moro å se engasjementet til barn og voksne i en stappfull hall og håndball på høyt, høyt nivå! Ekstra gøy er det at klubben vår for første gang i historien arrangerer Lerøy kvalifisering, og samtidig viser hvilket nivå vårt eget G18 lag holder!


Vi er imponert og gleder oss til neste kvalifiseringsrunde i oktober!0 Kommentar

SESONG KICK-OFF MED FREDRIK BRENNA-LUND!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 10. Sep 2017

Denne uken kickstarter vi årets håndballsesong med å invitere alle klubbens trenere, lagledere og annet støtteapparat, samt alle klubbens spillere over 13 år, til foredrag med mentalcoach Fredrik Brenna-Lund! Fredrik har 25 års erfaring som motivator, foredragsholder og mentalcoach og har siden 2007 jobbet på NTG Håndball. Han har tidligere erfaring fra blant annet Haslum HK og Norges Golf Forbund. Forrige sesong hjalp Fredrik klubbens G18 lag i forberedelsene til PW Cup med stor suksess. "Attitude is everything"!

0 Kommentar

Håndballskolen 2017/18

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 4. Sep 2017

Håndballskolen 2017/18

Vestre Bærum starter opp årets håndballskole mandag 18/9 i Lesterudhallen klokken 17:00 og torsdag 21/9 i Rykkinnhallen klokken 16:00.

Treningsavgift for håndballskolen er kroner 900,- for hele sesongen, og inkluderer ukentlig treninger, deltagelse på Loppetassen-turneringer, egen håndball og t-skjorte.

Håndballskolen ledes av klubbens egne trenertalenter!

Har du spørsmål om håndballskolen? Ta kontakt med klubbens daglige leder på eirik.f.wartiainen@gmail.com

Påmelding skjer via linken under: 

https://www.deltager.no/VBHK_H...0 Kommentar

Nasjonal landslagssamling for Truls Thrane

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 15. Aug 2017

Vel gjennomført nasjonal landslandsamling for Truls Thrane fra klubbens G15 lag!

Truls ble i juni innkalt som en av tre reserver i åttemannstroppen fra Region Øst til å delta på den nasjonale talentsamlingen for G15 i Skien. På grunn av et forfall tidlig i august, ble Truls inkludert i troppen og var forrige uke med på samlingen fra mandag til torsdag!

Samlingen besto av 48 av landets beste G15 spillere, åtte fra hver region, og ble ledet av sentrale landslagstrenere og talentutviklere.

Truls sier selv at det var moro å få kjenne på nivået og bli kjent med jevnaldrende talenter fra hele landet!

Vi i Vestre Bærum gleder oss til sesongstart denne høsten med flere landslagsaktuelle spillere i forskjellige årskull!

0 Kommentar

J18 på cup i Spania!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 2. Jul 2017

Klubbens J18-lag er denne uken i Granollers, like utenfor Barcelona og deltar på Granollers Cup!


Granollers Cup avholdes hvert år i månedskifte juni/juli og besto i år av lag fra 18 forskjellige nasjoner i aldersklassene G/J 13 - 21.


Jentene reiste torsdag morgen og avsluttet i går kveld gruppespillkampene der de møtte norsk, svensk og spansk motstand. Med tre seire og tre tap gikk ikke jentene videre til sluttspillet med minst mulig margin; tap på innbyrdes oppgjør mot det spanske laget H.Canovelles. Gruppespillet ble allikevel avsluttet på best mulig måte med scoring og seier i siste sekund mot det svenske laget Allingsås!


Rapportene fra Spania forteller om en fantastisk opplevelse for alle spillerne, lederne og foreldrene som er med! De neste dagene brukes til trening, bading, soling og shopping inne i Barcelona!

Flere bilder fra jentenes tur til Granollers finner du i albumet "Granollers Cup - J18"0 Kommentar

Learn Handball

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 19. Jun 2017

Vestre Bærum har i dag tegnet en avtale med Bjarte Myrhol og hans nylanserte "Learn Handball"!


Learn Handball er det ideelle verktøyet for håndballtrenere i alle aldersgrupper og er utviklet av de beste trenerne og spillerne i verden!

Vestre Bærum har tegnet en avtale slik at alle klubbens trenerne skal få benytte seg av Learn Handball, uavhengige av spillergruppens nivå og alder, og trenerens tidligere erfaring.

Vi er sikre på at dette verktøyet fører til økt trenerkompetanse i klubben og rekruttering av flere spillere, og gleder oss til å utvikle et godt samarbeid med Bjarte og de andre ressurspersonene som har vært med på å utvikle Learn Handball!


For mer informasjon se linken:
https://www.learnhandball.com/
0 Kommentar

Fredrikstad Cup 2017!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 10. Jun 2017


19 lag, 211 spillere, 24 trenere, 20 lagledere, masse jubel og 3 pokaler! Det var fasiten når Vestre Bærum forrige helg var i Fredrikstad i forbindelse med Norges størst håndballcup!På cupens siste spilledag sørget klubben for å ta med seg tre pokaler hjem til Bærum etter seier i A-sluttspill for G15 og G18, samt seier i B-sluttspill for G14! Klubben hadde også G16 i semifinale i A-sluttspillet og tapene finalist i B-sluttspillet for G13!


Vi er mektig imponert over klubbens sportslige resultater i det som er Norges største håndballfest!

I tillegg til gode, sportslige resultater i sluttspillet var det veldig gøy for klubben å ha med ALLE våre yngre lag til Fredrikstad! For mange spillere var dette første helgen uten foreldre, og uforglemmelige minner ble skapt gjennom overnatting på skole, konsert, fellesgrilling og kamper både ute og inne!


Vi ønsker å takke Fredrikstad Cup for et fantastisk arrangement, og alle foreldrene som var med klubben og bidro til denne utrolig helgen!


For flere bilder fra Fredrikstad Cup, se "Galleri".


0 Kommentar

Norges Største Håndballfest!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 2. Jun 2017

FREDRIKSTAD CUP 2017!


I dag reiser Vestre Bærum med 19 lag til Norges største håndballfest! Vi gleder oss til overnatting på skole, fellesgrilling, konsertopplevelse og ikke minst masse, masse håndball! Vi ønsker alle lagene våre lykke til i helgens turnering!
0 Kommentar

Spiller fra Vestre Bærum på a-lagstrening med Haslum HK!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 13. Mai 2017

Tobias Grøndahl fikk prøve seg med seniorlaget til Haslum HK denne uken!

Samarbeidet mellom Vestre Bærum og Haslum HK i forbindelse med den nysignerte partneravtalen ble iverksatt denne uken! På mandag hadde vi besøk av Erlend Mamelund i Helsethallen, og på onsdag var vår egen G18 kaptein, Tobias Grøndahl, på a-lagstrening med seniorlaget til Haslum! Vi ser frem til et veldig godt samarbeidet med Haslum den kommende sesongen!


0 Kommentar

Partneravtale mellom Vestre Bærum IF og Haslum HK

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 7. Mai 2017

I forbindelse med klubbens helt ferske partneravtale med Haslum HK inviterer vi alle guttespillere med foreldre, trenere, lagledere og andre ressurspersoner til et foredrag med tidligere Helset- og Haslumspiller Erlend Mamelund førstkommende mandag klokken 19:30 i Helsethallen! Gratis inngang, kaffe og saft!

Partneravtalen mellom Vestre Bærum og Haslum HK er signert for ett år, med mulighet for forlengelse, og vil bidra til et enda tettere samarbeid mellom våre to klubber, samt hospiteringsmuligheter for klubbens eldste guttespillere i trening- og kampsituasjon.

Vi ser frem til et godt samarbeid med Haslum og gleder oss til foredrag med Erlend Mamelund førstkommende mandag!0 Kommentar

Vestre Bærum starter opp et helt nytt herrelag!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 1. Mai 2017

Vil du være med?

Vestre Bærum følger opp suksessen med fjorårets nystartede senior damelag! Til kommende sesong melder vi også opp historiens første senior herrelag, og vi ønsker flere spillere!

Er du interessert i å ta del i en klubb med stor, sportslig fremgang de siste sesongene, ta kontakt med klubbens daglige leder Eirik F. Wartiainen på eirik.f.wartiainen@gmail.com / 930 85 857.
0 Kommentar

J13/14 på turnering i Sverige!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 27. Apr 2017

Klubbens J13/14-lag var denne helgen i Allingsås i Sverige og deltok på Potatiscup!

Jentene feide over svenske og finske motstandere i innledende runder, og var det eneste norske laget som tok seg videre til A-sluttspill! Jentene endte til slutt på en imponerende topp 4 plassering etter et knepent semifinaletap 14 - 16 mot svenske Aranäs. Aranäs endte opp som turneringsvinnere etter en 18 - 7 seier i finalen.

Klubben gratulerer med en meget sterk sportslig prestasjon, og lar oss imponere over nivået lagene våre viser også i internasjonale turneringer!0 Kommentar

G16 med cup-sølv i årets PW Cup!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 26. Feb 2017

Fantastisk innsats av klubbens eldste guttelag i helgens PW Cup!


Peter Wessel Cup trekker hvert år de beste lagene i aldersgruppene 12 til 18 år fra hele Norge til dyst i Larvik! Under årets cup spilte Vestre Bærum G16 seg helt til finalen, hvor det til slutt endte med finaletap mot Strindheim! Lagets kaptein, Tobias Grøndahl, ble også denne helgen tatt ut på turneringens All Star Team!

Klubben er veldig stolte og imponerte over prestasjonen, og ønsker å takke Fredrik Brenna-Lund for motivasjonscoaching til spillergruppen inn mot helgens cup!
0 Kommentar

Innkalling til nasjonal landslagssamling for spiller fra Vestre Bærum IF!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 23. Feb 2017

Guttehåndballen er virkelig i stor fremgang i Norge om dagen, og vi i Vestre Bærum fortsetter det fantastiske arbeidet med guttelagene våre! Tidligere denne sesongen presenterte vi Tobias Grøndahl som ble tatt opp på regional landslagssamling for Region Øst, G16. Denne uken ble han også kalt opp til nasjonal landslagssamling!! Den første samlingen gjennomføres første uken i mars!


Denne måneden ble også Elias Furustad, høyreback på klubbens G15 lag, kalt opp til G16 regional landslagssamling for Region Øst! Begge guttene har gjennomført flere samlinger med stor suksess den siste måneden!


Før helgen ble 16 av regionens største G2001-talenter samlet til bylagssamlinger med påfølgende Bylagsturnering i Stange på Hedmarken. To spillere fra Vestre Bærum ble kalt opp til disse samlingene; Tobias Grøndahl og Truls Holmdal! Truls Holmdal, også fra klubbens G2001-lag, spiller venstreback og var med på samtlige treninger og kamper i turneringen, hvor Region Øst til slutt tapte finalen mot Region Sør.

Tobias leverte en såpass god prestasjon gjennom turneringen at han ble tatt ut på turneringens All Star Team! Dagen etter finalen i Bylagsturneringen fikk han innkallingen til nasjonal landslagssamling! Første samling er 6. - 8. mars i Skien, med alle herrelandslagene, unntatt A-landslaget! Dette er stort!!


Vi gleder oss enormt til å følge utviklingen til disse guttene videre, og kan ikke annet enn å være mektig imponert over trenerteamet i klubbens G2001 og G2000-lag, med Thomas Grøndahl og Ole Andreas Sverre som hovedtrenere!


0 Kommentar

Årsmøte for Vestre Bærum Idrettsforening

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 15. Feb 2017

Klubbens årsmøte er satt til tirsdag 28/3-2017, klokken 19:00 i klubbhuset.


Agenda:

  • Godkjenning av møteinnkalling
  • Godkjenning av dagsorden
  • Valg av referent og møteleder
  • Valg av to møtedeltakere til å undertegne protokollen
  • Godkjenning av årsberetning for 2016
  • Godkjenning av regnskap for 2016
  • Fastsettelse av kontingent og treningsavgifter for 2017
  • Fastsettelse av budsjett
  • Behandling av saker
  • Valg


Vel møtt!


Vennlig hilsen,

Styret Vestre Bærum IF


Innkalling til årsmøte i Vestre Bærum Idrettsforening

Årsmøte 2017 - Vestre Bærum Idrettsforening, Styrets beretning

Budsjett Vestre Bærum IF - 2017-18

0 Kommentar

Håndballskole i vinterferien

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 22. Jan 2017

I regi av Gjensidige-stiftelsen og Norges Håndballforbund, er Vestre Bærum en av klubbene som i år får arrangere håndballskole i vinterferien! Håndballskolen er et tilbud til barn mellom 1. - 6.klasse, og gjennomføres i Helsethallen, mandag - fredag i uke 8 mellom 09:00 - 15:00.


Klubben stiller med trenere, og barna får servert sunne måltider hver dag. I tillegg til masse håndballtrening, lek og moro, får barna hver sin utstyrspakke bestående av håndball, sekk, drikkeflaske og diplom. Vi får også gjestebesøk av nåværende og tidligere Haslum spillere!

Avgiften for hele uken, inkludert måltider og utstyrspakke, er på 950,-. Påmeldingen åpner mandag 23.januar klokken 15:00, og stenger når det ikke er flere ledige plasser.

Påmelding skjer via håndballforbundets nettsider: https://www.handball.no/nyheter/2017/01/bli-med-pa...

Har du spørsmål, kontakt klubbens daglig leder på eirik.f.wartiainen@gmail.com / 930 85 857

0 Kommentar

Håndballskole i vinterferien

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 12. Jan 2017

Vestre Bærum har blitt tildelt plass som en av arrangørene til årets håndballskole i regi av håndballforbundet og Gjensidige-stiftelsen i vinterferien i uke 8!


Håndballskolen er et tilbud til gutter og jenter mellom 6 - 12 år (1. - 6.klasse) og arrangeres i Helsethallen hele vinterferieuken! Mer info kommer i starten av neste uke!

0 Kommentar

Nok en landslagsuttatt spiller fra Vestre Bærum!

Postet av Vestre Bærum Håndballklubb den 7. Jan 2017

For andre gang denne sesongen har vi en landslagsuttatt spiller!


Tidligere denne sesongen ble Tobias Grøndahl fra klubbens G16 lag kalt inn til regional landslagssamling. Nå kan også Vestre Bærum presentere klubbens første landslagsaktuelle spiller fra jentegruppene! Dagný Lára Ragnarsdóttir spiller venstre ving for klubbens J14 lag og ble nylig kalt inn til J15 landslagssamling for Island!


Vi ønsker Dagný Lára lykke til på samling førstkommende helg, og gleder oss til å følge utviklingen hennes utover sesongen!

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline